Nordiqa Liselott Sverige AB

                       Aktuella husbilar      

Titta gärna på våra omdömen via Google 🙂 

Nordiqa via Google

Våra kunder beskriver våra visningar och genomgångar av husbilar som seriösa, nyttiga och innehållsrika, att de lär sig mycket mer än de trodde sig behöva veta, och att de innan visningen inte kunde föreställa sig att genomgångar på c.a 2 timmar var ens nödvändiga, och/ eller att det är så mycket man behöver veta och känna till!

.

Husbilar kan vara komplicerade på olika sätt om man inte har de förkunskaper som behövs, men också lätta om man redan på förhand känner till lite grundkunskaper. Detta gör husbilsägandet enklare i längden, och sparar båda tid och pengar åt dig

.

Vi fokuserar inte bara på alla fördelar en husbil har, utan också på vilka nackdelarna kan vara. Och i så fall hur man handskas med nackdelarna på bästa möjliga sätt.

.

Vi vill helt enkelt gärna dela med oss våra 21 år långa erfarenhet med dig! (1996 importerade vi vår första husbil). Det kan vara just dessa erfarenheter som kommer till nytta i just Ditt framtida husbilsägande.

Vår eftersträvan är att ni känner er trygga i vår kommunikation och kontakt, och att ni får en bra fördelaktig erfarenhet via oss, oavsett om ni gör er affär hos oss eller ej. 🙂

Tack på förhand! / Veronica Liselott Sager

.

Intresseanmälan via kontaktformuläret är steg 1.

Intresseanmälan gör det enklare för mig att överblicka ert behov!

Intresseanmälan binder inte Dig till något avtal!

Kontakta oss för mer info!

.

Kontanthantering vid köp är ej tillåten.

www.penningtvatt.se

.

Alla bedrägeriförsök polisanmäls.

www.polisen.se

.

Betalningar sker endast i av Finansinspektionens rekommenderade former.

www.fi.se