Säkerhets policy

På grund av vår önskan att erbjuda en god service policy är vi dessvärre tvungna att höja våra säkerhets krav, ni som kanske råkade ut för en bedragare på nätet eller fått era kort skimmade förstår mest troligt lättare vad vi menar.

I Sverige lever vi i ett öppet samhälle som grundar sig på offentlighetsprincipen. I andra länder gäller andra lagar och regler, en bedragare har därmed lättare att smälta in bland ”vanligt” folk i vår globaliserade värld och därmed lättare välja sina offer.

Vår önskan är inte att behandla alla våra kunder som misstänkta bedragare. Med en bristfällig kund presentation försvinner möjligheten för återkoppling.

Korrekt presentation av er möjliggör att vi kan erbjuda er seriösa och ärliga kunder mer tid och god service.

Presentationen i intresseanmälan via kontaktformuläret är därför alltid steg 1 inför fortsatt kommunikation.

Vi gör alltid en individuell bedömning av varje intresseanmäla och varje köp/försäljningstillfälle, vi förbehåller oss rätten att tacka nej utan att en vidare förklaring ges.

Om du ej fått svar på din intresseanmälan så är det oftast på grund av att dina inlämnade uppgifter inte stämt eller varit bristfälliga, därför är det viktigt att rätt namn, efternamn och adress uppgifter är korrekt ifyllda enligt folkbokföringen.

 

Tack för er förståelse!